Crêpes med appelsin- og basilikumsaus

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

80 g mel
3 dl melk
2 egg
1 ts salt
1 ss sukker
50 g smør, smeltet
Olje, nøytral

Appelsinsaus
3 appelsiner
1 ts sukker
1 ss smør, usaltet
1 ss basilikum, finhakket
40 g cashewnøtter

SLIKT GJØR DU:

Bland mel, melk, egg, salt og sukker. Smelt smør og ha i røren. La røren stå og svelle i 30 min.
Pensle en middels varm teflonpanne med olje. Hell i ca 1/2 dl røre (hvis pannen er 28 cm i diameter). Hell røren utover, slik at pannekaken blir så tynn som mulig. Stek pannekaken lysebrun på begge sider.
Skjær vekk skallet på appelsinene med en kniv. skjær ut fileter frie for hinner og bittert hvitt skall. Press saften av de resterende appelsinene og kok sammen med sukkeret til det er ca 2 ss væske igjen. Tilsett smør, basilikum og cashewnøtter. Vend hver pannekake i glasuren ved servering.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram