Champagne og jordbær

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

Champagnesorbet:
200 g sukker
4 1/2 dl vann
1 sitron, revet skall
3 1/2 dl champagne

Jordbærsorbet:
4 dl vann
4 dl sukker
1 sitron, revet skall
500 g frosne jordbær

20 jordbær
20 druer uten skall
Mynte til pynt
2 dl champagne

SLIKT GJØR DU:

Champagnesorbet: Kok en lake av sukker og vann. Legg i sitronskallet og la det trekke i laken. Når laken er blitt kald siles den og champagnen has i. Frys sorbeten, rør i den av og til.
Jordbærsorbet: Kok en lake av sukker og vann. Legg i sitronskallet og la det trekke i laken. Sil laken når den er blitt kald. Mos jordbærene i en mikser og bland med laken. Frys sorbeten, rør i den av og til.
Fordel jordbær, druer og mynte i fire glass. Ha en kule champagnesorbet og en kule jordbærsorbet i hvert glass og hell på champagne. Servér med én gang.

Ha gjerne litt bladgull i glassene for en mer luksuriøs følelse.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.