Blåbærgelé

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

4 plater gelatin
1 sitron
400 g blåbær
100 g sukker
1 dl vann
2 dl vaniljesaus
Noen mynte- eller sitronmelisseblader

SLIKT GJØR DU:

Bløtlegg gelatinen i kaldt vann, klem av vannet. Riv sitronskall og press ut saften. Legg til side noen blåbær til pynt. Kok blåbær, sukker, vann og sitronskall i 2 min. Sil godt. Smelt inn gelatinen i den varme massen. Tilsett sitronsaften.
Fyll massen i en form kledd med bakepapir. Avkjøl. Løft ut geleen og kutt den i terninger med en tynnbladet kniv. Servér geleen i skåler sammen med vaniljesaus og pynt med hele blåbær og gjerne noen mynte- eller sitronmelisseblader.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram