Blåbær-/yoghurtkrem

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

Krem:
3 plater gelatin
150 g blåbær
1,3 dl yoghurt naturell
2 dl fløte
1,3 dl melk
60 g sukker
4 eggeplommer

Myntesaus:
1 dl fløte
8 mynteblader
175 g sjokolade, hvit

SLIKT GJØR DU:

Bløtlegg gelatinen i kaldt vann, klem av vannet. Kjør blåbær og yoghurt til puré med en mikser. Pisk fløten til krem.
Kok opp melk og sukker, ta av platen og visp inn eggeplommer. Sett kjelen tilbake på platen og varm opp litt (må ikke koke). Rør inn gelatinmassen. Avkjøl. Rør inn blåbær-/yoghurtpuré og vend inn kremen.
Saus: Kok opp fløte og finhakkede mynteblader. La sausen trekke i 5 min. Tilsett sjokoladen i biter og la den smelte inn.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.