Appelsinsalat med sitrussorbet

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

2

4 appelsiner

3 plater gelatin
2 dl appelsinsaft
1 ss sukker

2 dl sitronsaft
1 dl sukker
2 dl appelsinsaft
1 eggehvite

Sjokolade, finhakket

SLIKT GJØR DU:

Skjær vekk skallet og den hvite hinnen på appelsinene med en kniv. Skjær ut appelsinfileter.
Legg gelatin i bløt. Varm opp appelsinsaft og sukker. Smelt i gelatin og avkjøl på et brett dekket med plastfolie. La stå kjølig i en time, og skjær i tynne strimler.
Varm sitronsaft og sukker til sukkeret er oppløst. Tilsett appelsinsaft. Avkjøl. Pisk eggehvite stiv. Bland med sitrus og frys i en ismaskin eller fryser.
Legg appelsinfiletene i en dyp skål. Legg på appelsingelé. Dryss over finhakket sjokolade. Topp med sorbet.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.