Appelsinconsommé

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

8 appelsiner
6 aprikos, tørket
1 vaniljestang
1 kanelstang
3-4 ss sukker

1 dl tettpakket basilikumblader
1/2 dl hvitvin, søt
4 plater gelatin

12 jordbær
En liten neve pinjekjerner
4 ts bærsaus

SLIKT GJØR DU:

Press saft av appelsiner. Kok opp saft med aprikos i terninger, vaniljestang delt i to, kanelstang og sukker. Småkok i 10 min. Fjern hvitt skum underveis. Sil suppen gjennom en fin sil. Avkjøl.
Legg gelatin i bløt. Kjør basilikumblader og hvitvin i en mikser. Smelt gelatin i en kjele og spe med basilikumpureen. Sil gjennom en fin sil og avkjøl i en plastform/isbitform e.l. La stå kaldt i to timer. Kutt geleen i små biter.
Servér suppen iskald med gelé, jordbær i biter, pinjekjerner og bærsaus.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.