Pepper publishing gir ut bøker og e-bøker om mat, drikke, reiser og opplevelser.

Nyeste prosjekter:

Asiatisk mat


En stor og påkostet bok som åpner opp til en verden av asiatisk mat fra Kina, Japan, Korea, Thailand, Vietnam og den spennende koblingen som kalles Asian fusion. Boka gis ut i et begrenset opplag. 

Se en smakebit av boken her

Stars Shining on Norway

 

Opplev Norge og norsk matkultur. Boka tar deg med på bilturer rundt om i hele landet og gir tips om spisesteder, overnattingssteder og opplevelser underveis. Planlagt utgivelse våren 2021 i norsk og engelsk utgave. 

Boken kan nå forhåndsbestilles,
og den koster kr. 750,- + 75,- i frakt.


Den kan også hentes i Hegdehaugsveien 31, hvis en ønsker å slippe fraktkostnad.
Boken vil være ferdig trykket tidlig i oktober. Faktura sendes dere på mail uken før utsendelse, og må betales før den går med post.

Ønsker en å gi den som firma- eller ansattegave, send forespørsel om pris til
leif@inkognito.no

Dette er en flott julepresang til matinteresserte.

Tidligere utgivelser

Stars shining om Cape Town and the winelands

Wine guide

Utgitt på engelsk, 2015

Stars shining om Cape Town and the winelands

Restaurant guide

Utgitt på engelsk, 2016

Stars shining om Cape Town and the winelands

Travel guide

Utgitt på engelsk, 2016


Vårt mest ambisiøse bokprosjekt så langt. De tre bøkene er gitt ut som e-bøker på engelsk og tar for seg Cape Town og vinområdene rundt.

Tasteful memories of Persia

Bandehy, Sjøberg, Pedersen

Utgitt på norsk, 2015
Engelsk e-bok, 2016

 

Norsk-iranske Lily Bandehy deler autentiske iranske oppskrifter og gir samtidig et unikt innblikk i Irans rike historie og kultur.

Høstetid

Sjøberg, Mathisen, Juell


Utgitt på norsk, 2014

 

Kokeboka tar for seg de fire årstidene med fokus på råvarene som er i sesong.

Festmat

Kolderup, Mathisen

Utgitt på norsk, 2013

 

Stor fest eller liten, avansert eller helt nedpå – Jørgen Kolderup er kokk og gir tips og oppskrifter til alle anledninger.

Stjernedryss over Cape Town

 

Wasserfall, Lystad, Sjøberg, Juell, S. Bjørnsen

Utgitt på norsk, 2012

 

En døråpner til maten, vinen og livet i Cape Town og områdene rundt.
 

Utsøkt, norske råvarer i verdensklasse

Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss

Utgitt på norsk, 2004

Usnobbete og spennende oppskrifter med vinforslag til – en kokk, en vinkelner, en tekstforfatter og en naturfotograf skildrer norsk matkultur på sitt beste.

Himmelsk hav, sjømat fra hele norskekysten

Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss

Utgitt på norsk og engelsk, 2004

Kokebok med oppskrifter på det beste fra kysten av Norge, med vinanbefalinger til.

Fanget mellom to permer

Andreassen, Østhagen, Lystad, Næss

Utgitt på norsk, 2004

 

Mat fra fjell, skog og vidde – med vinanbefalinger.

© 2020 by Inkognito AS.