Krydderbakte plommer

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

1 pk Freia Sjokolademousse

16 plommer
1 dl sukker
1 dl rødvin
1 sitron, skallet
1 kanelstang
1 vaniljestang, delt i to
2 stjerneanis

1 dl blåbær
Mynte og melis til pynt

SLIKT GJØR DU:

Lag sjokolademoussen som anvist på pakken, smak eventuelt til med et par ss likør eller brennevin.
Del plommer i to, ta ut stein. Legg plommene i ildfast form sammen med sukker, vin, sitronskall og krydder.
Stek plommene i ovn på 225 °C i 12-15 min til de er møre. Servér med sjokolademousse og blåbær. Pynt med mynte og dryss litt melis over.

Prøv å smaksette moussen med likør eller brennevin.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram